Actueel

/Actueel
Actueel2019-11-12T19:29:53+01:00

A p/Arty!! Sing and swing along

Ook zo’n moeite met stilzitten tijdens een concert? Zou u het liefst opstaan uit uw stoel en meeswingen met de muziek? Kom dan op zaterdag 23 november naar A p/Arty Sing and Swing along! Het Millingse koor Ap/Art betreedt de bühne van De Lindenberg in Nijmegen met een optreden dat anders is dan alle andere optredens. Want bij dit koor hoeft u niet op uw plaats te blijven. Dans gerust met Ap/Art mee!

Dit concert haalt het koor uit de comfortzone en heeft verrassende elementen. Onder de enthousiaste leiding van dirigent Frans Coerwinkel en voor de gelegenheid met een 9-koppige band gaat Ap/Art een swingende avond verzorgen. Het popkoor heeft tijdens de A p/Arty medewerking van de Nijmeegse sambaband Animada.

Na het slotnummer nog geen genoeg van al dat swingen? Komt mooi uit! Want het concert gaat naadloos over in de Ap/Afterparty waarbij u op de dansvloer van De Lindenberg met een drankje in de hand lekker door kunt swingen. U kunt er zelfs een dansje wagen met de artiesten zelf!

De deuren van De Lindenberg gaan op 23 november om 19.30 uur open, het concert duurt van 20.00 tot 23.00 uur en op de afterparty kunt u blijven swingen tot 01.00 uur. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren in parkeergarages Eiermarkt of Kelfkensbos. Het tarief hier is       ’s avonds slechts €0,50 per uur.

Zin in een gezellig avondje uit waarbij u al tijdens het concert wat kunt drinken? Kaartjes zijn voor 12,50 euro verkrijgbaar bij de Primera in Millingen aan de Rijn. Vragen over concert of kaartverkoop? concert@koorapart.nl

Bandleden/blazers gezocht!

Heb je zin om bij de band van ons koor te komen spelen? Speel je trompet, cornet of altsax  dan ben je zeer welkom op onze repetitie op vrijdag om 20.15 uur in de millingse kerk.

Voor info of aanmelding: secretariaat@koorapart.nl

Ook via muzikantennet.nl  kun je ons terugvinden: