Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.220.249.141 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
27 berichten.
ivonne lukassen ivonne lukassen heeft geschreven op 16 december 2019
Wat een geweldig mooi optreden hebben jullie in de Lindeberg neergezet Super trots op jullie ,jullie hebben keihard gewerkt en dat was echt niet voor niets,het zag er prachtig en gezellig uit Ik en met mij velen hebben een heerlijke avond gehad en er van genoten hoe geweldig enthousiast jullie allemaal waren op deze avond . Ook de combi met de Gastband was Super om naar te luisteren Groetjes en tot gauw dan kom ik weer eens luisteren op de repetitie Ivonne Lukassen
Jose Jose heeft geschreven op 4 november 2017
Vandaag een supergezellige middag van ons koor gehad ivm opening koorjaar. Hilarische opdrachten, heerlijk buffet, gezelligheid met elkaar. Complimenten aan het org.com , het was tot in de puntjes geregeld. Thanks en chapeau!!
Carla Carla heeft geschreven op 22 maart 2017
Allemaal gefeliciteerd met het behalen van de 1e prijs, Wàt hebben we met z'n allen een mooie dag gehad in de Linde èn een mooi resultaat behaald, wie had dàt gedacht?
Inge Inge heeft geschreven op 20 maart 2017
Proficiat met het behaalde resultaat in Groesbeek, een zeer verdiende 1e plaats! Groet Inge
Ria Borgers Ria Borgers heeft geschreven op 20 maart 2017
Wat een geweldige dag hebben we gehad gisteren in Groesbeek in de Linde. Na een goed optreden van ons koor hebben we kunnen luisteren en genieten van andere koren. Het was dan ook super om te horen dat we eerste waren geworden. Fijn dat we dit als een grote groep gedeeld hebben en genoten van onze overwinning. Jammer was het wel dat Frans er niet meer was om dit met ons samen te delen op dat moment!!!! We kunnen terug kijken op een geslaagd festival. 🙂
Jose Jeuriens Jose Jeuriens heeft geschreven op 9 februari 2017
Super gezellig midwinterfeest gehad afgelopen zaterdag van ons koor. Complimenten voor de organiserende commissie, , n echte weinstube, muziek, hapjes, drank....... Kortom voor herhaling vatbaar!.
Yvette en Antoon Yvette en Antoon heeft geschreven op 5 februari 2017
Wat een gezellige apres ski avond! Geweldige aankleding, verzorging en sfeer. In een woord ... geweldig! Dikke pluim voor de commissie
Carla Carla heeft geschreven op 3 januari 2017
"Gelukkig Nieuwjaar"!
Henk en Liesbeth de Weerd Henk en Liesbeth de Weerd heeft geschreven op 3 december 2016
We hebben jullie koor gisteren zien optreden op de kerstmarkt in Kleef. We hebben met veel plezier gekeken en geluisterd naar dit prima koor. Meestal luister je een nummer en loop dan door maar hier bleven we tot het einde van het optreden staan en genieten. En wat een enthousiaste dirigent. Top!
Carla Carla heeft geschreven op 12 november 2016
RIP Ton, wat zullen we je vrolijkheid en enthousiasme op het koor gaan missen :.-( Veel sterkte voor de nabestaanden.
Koor Ap/Art Koor Ap/Art heeft geschreven op 9 oktober 2016
Speel je trompet, cornet of altsax of ben je goed als percussionist dan ben je zeer welkom op onze repetitie op vrijdag om 20.15 uur .
Koor Ap/Art Koor Ap/Art heeft geschreven op 9 oktober 2016
Heb je zin om lekker te zingen, heb je een bas of een altstem dan ben je van harte welkom bij ons koor op vrijdagavond om 20.15 uur.
Carla Carla heeft geschreven op 10 juli 2016
We hebben weer een fantastisch optreden neer gezet vandaag bij de Thornse Molen. Het was een mooie en supergezellige dag .
Hans de Jong Hans de Jong heeft geschreven op 6 juni 2016
Wat een schitterende dag gisteren in Doetinchem,lekker temperatuurtje,mooi gezongen en fijn muziek gemaakt,dank aan allen die bijgedragen hebben aan deze dag.
Bestuur Koor Ap/Art Bestuur Koor Ap/Art heeft geschreven op 2 januari 2016
Het bestuur en leden van Koor Ap/Art wenst u allen een gelukkig, gezond en muzikaal 2016 en hopen u te mogen verwelkomen bij een volgend optreden/concert van Koor Ap/Art.
Carla Carla heeft geschreven op 2 januari 2016
Een heel gelukkig 2016 !!!
Marjan van Zelst Marjan van Zelst heeft geschreven op 6 december 2015
Het was een fantastisch optreden op de Kerstmarkt in Kleef. Bedankt voor iedereen die dit mogelijk gemaakt hebben. O.a. onze sponsoren, onze bouwers, al onze commissies en natuurlijk niet te vergeten onze vrienden en leden van koor en band en Frans onze dirigent. Het was natuurlijk ook fantastisch om weer uitbreiding van onze band te hebben in de vorm van een trompettist, klarinettiste en percussionist. Dieter, Sigi en Yannick bedankt voor jullie inzet. Op naar ons volgende optreden bij Schloss Moyland.
René René heeft geschreven op 29 september 2015
Ik wil iedereen bedanken voor het fijne optreden dat we hebben mogen uitvoeren tgv ons veertigjarig koorbestaan afgelopen zaterdag, en wil de fc-40 commissie complimenteren met het uitstekend organiseren van ons jubileumweekend in juni en de feestavond aansluitend aan ons optreden van zaterdag jl.. Dikke pluim !!. Deze gaat ook naar de kleding-,repertoire- en optredenscommisiie want ook zij hebben hun steentje bijgedragen aan de verzorging het geheel. Als laatste wil ik nog onze sponsoren bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking met ons koor. Samen zorgen we er telkens voor dat Millingen a/d Rijn een fijne, actieve plek is om te wonen.
Yvette Yvette heeft geschreven op 29 september 2015
Wauw...mooi zeg!
Patricia Patricia heeft geschreven op 28 september 2015
Ziet er goed uit!!