Wil je een keer meezingen?

Wil je een keer meezingen? Dat kan! Kom dan op onze repetitieavond naar de Spiegelzaal in Sporthal de Duffelt in Millingen aan de Rijn en stuur een mailtje naar: secretariaat@koorapart.nl en we nemen contact met je op.

Je bent van harte welkom op vrijdagavond van 20.00 uur  tot 22.00 uur. Tijdens de repetities, kun je de sfeer proeven. Na een maand kun je beslissen of je lid wilt worden.

De repetitieavond bestaat uit twee delen. Voor de pauze wordt meestal gewerkt aan nieuw repertoire. Een keer per maand zingen we het repertoire lekker door, onder begeleiding van onze band. Na de repetities hebben we nog een gezellige “derde helft”.

Ons koor kent vier stemgroepen (Sopranen, Alten, Tenoren en Bassen). We zingen regelmatig 6 of 8-stemmig. Om te beoordelen bij welke stemgroep je thuis hoort, zal de dirigent na een paar repetities een stemtest met je doen.

Onze leden zijn ongeveer tussen de 25 en 70 jaar en komen uit Millingen aan de Rijn en omgeving.

Contributie

De contributie bedraagt € 10,00 per maand. De eerste maand is gratis. Daarna wordt de contributie door de penningmeester automatisch geïncasseerd.